Skip to main content

Blog: Nicole heeft een missie!

Wij waren verrast toen we Nicole Wanningen aantroffen bij de Open Coffee XL op 4 oktober. Zij had laatst laten weten dat ze helemaal niet van netwerken hield. Maar dat is voorbij! Nicole heeft nu een spetterend verhaal dat ze wel van de daken zou willen schreeuwen. Wij vroegen haar 's ochtends om 11 uur of ze haar verhaal met ons wilde delen...... Om 2 uur 's middags zat het al in onze mailbox. Een teken dat het werkt. Wat werkt? Dat mag ze je zelf vertellen:

Wat een topweek. Prachtige momenten en inzichten gekregen deze week. Ten eerste mag ik mezelf nu geregistreerd Lab of Life trainer noemen! Wat ben ik trots. Trots om bij deze mooie club aangesloten te zijn en te werken met een fantastische werkzame methode. Uit onderzoek blijkt dat het veranderen van gedrag niet zozeer een kwestie van willen is, maar vooral een kwestie van doen. Hierin schuilt de kracht van The Lab of Life. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken voor effectieve gedragsverandering. 

Gisteren werd de vraag gesteld “waarom wil je deze training gaan geven?” Mijn antwoord hierop was: “Vanuit eigen levenservaring heb ik beleefd dat door te DOEN en het hebben van mijn eigen regie, ik mijn leven fijner en mooier kan maken. Tevens merk ik vanuit de ziekteverzuim trajecten die ik begeleid een enorme drang van binnenuit, om het verzuim naar beneden te halen. Er valt zoveel te doen VOORDAT iemand uitvalt! Ik wil mensen zich beter in hun vel te laten voelen en bedrijven hierdoor te laten groeien !”

Iemand zei hierop: “Jij hebt een missie!” En ja zo voel ik het ook. Ik WIL en GA dit bereiken, met behulp van een super methode die ook nog eens wetenschappelijk bewezen is. 

Op dit moment kan ik niets anders zeggen: ik doe dit vanuit mijn Intrinsieke motivatie. Wat een energie krijg ik ervan! Dat moet ik doorgeven.

#intrinsieke motivatie #autonomie #doen #preventie #ziekteverzuim #balans #verantwoordelijkheid #gedrag #bewustwording

Met sportieve groet, 

Nicole Wanningen
Mindful Walk

Wil je meer weten? Vraag het Nicole of kijk op https://www.thelaboflife.com/