Skip to main content

Blog: "Verbinden is wat ik doe", Anasha van Tooren

"Verbinden is wat ik doe"

Mijn naam is Anasha van Tooren HR Professional, Recruiter & Connector

Als verbinder breng ik werkgevers en werknemers samen, ik ben werving &selectie specialist. Als ondernemer ben ik nu bijna 5 jaar actief. Netwerken doe ik met heel veel plezier, nu bijna 3 jaar geleden ben ik zelf actief events gaan organiseren. Als community builder werk ik voor verschillende Makro vestigingen maar ook voor een Business Center in Roosendaal, Frame21 en als Stadsondernemer voor de Bibliotheek Aanzet in Dordrecht. Daarnaast heb ik mijn eigen Netwerkorganisatie All-Connected waarmee ik lid ben van Business Plaza Moerdijk.

 We worden allemaal geboren met talent, niet 1 maar meerdere talenten. Balans is iets wat iedereen in het leven zoekt, balans geeft rust maar ook kracht om dat te doen wat je 'moet' doen om jouw doelen in het leven te kunnen bereiken. In mijn ogen is balans maakbaar. Heel veel mensen hebben het over 'de kunst van het weglaten' ik geloof in de 'kracht van toevoegen'. Ik ben ervan overtuigd dat het inzetten van je talenten in het dagelijks leven, het inzetten van ál je talenten zorgt voor balans. Soms is het geheim dus niet minder maar juist méér ondernemen om balans te kunnen bereiken. Dat is de reden waarom ik als ondernemer op veel vlakken actief ben en met heel veel plezier en passie.

Op dit moment houd ik mij bezig met de werking van het brein in relatie tot ondernemerschap. Eind 2017 ontmoette ik Marcel Bos de schrijver van het boek "The Why of everything', management boek over Hersenwetten, Waarom zeggen mensen ja en doen zij vervolgens nee is 1 van de vragen die de schrijvers van dit boek zichzelf en de 63 wetenschappers die meewerkten aan dit boek stelden. Het boek bereikte binnen 10 dagen de nummer 1 positie in de VS en is een eye-opener voor elke ondernemer maar ook voor jou als persoon, als partner, als ouder.

Op 14 mei organiseren Sylvia, Marcel en ik een bijeenkomst bij Foodtruck restaurant Boeien in Drimmelen "de geheimen van het brein ontrafeld" Tijdens dit event geeft Marcel een interactieve presentatie over het brein in relatie tot ondernemerschap. Onderwerpen als Sales, Leiderschap & Verandermanagement komen aan bod. Het wordt een evenement waar je gegarandeerd wijzer weggaat dan dat je binnen bent gekomen. Daarnaast is het een mooie kans om de netwerken van Business Plaza Amerstreek en All-Connected te verbinden en nieuwe mensen te ontmoeten in een heel leuke omgeving.

Als ondernemer heb ik altijd mijn ogen open voor kansen, kansen voor andere ondernemers in mijn netwerk en kansen voor mijzelf. In het netwerken gaat het niet zozeer om jou & mij maar meer om wie er achter jou en achter mij staat. Daar liggen de opportuniteiten.  Ik geloof ik kansen en mogelijkheden en mijd denken in beperkingen. Een van mijn motto's is "beren moet je knuffelen" Wanneer je als ondernemer altijd denkt in 'kan niet', 'lukt niet', 'zal niet' bereik je nimmer iets. Ben altijd creatief in het omgaan met beren op de weg, zorg ervoor dat de kracht van die beer jouw kracht wordt en je juíst verder helpt in plaats van dat deze een beperking opwerpt.

 


Anasha van Tooren
Mobile phone nr.: +31(0) 629 587 685
Office phone nr.:  +31(0) 767 503 933

http://www.anasha.nl

Anasha Personal Recruitment