Partners van Amerstreek Business Plaza

Kinderpraktijk De Bij

  • Jan Steenlaan 4
  • 4907 RJ
  • Oosterhout
  • Debby Vink
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 28151895

Over Kinderpraktijk De Bij

Voelt het soms alsof je er niet BIJ hoort? Wil je even BIJ komen? Heb je iemand nodig die je even BIJ de hand neemt en luistert naar jouw verhaal? Ben je een bezige BIJ en voelt het vaak te vol in je hoofd? Ben je BIJzonder gevoelig en maakt je dat onzeker?

Kom eens langs bij Kinderpraktijk De Bij. Het maakt niet uit wat je bezig houdt. Samen kijken we naar je kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en wat je nodig hebt om weer blij met jezelf te zijn.

Coaching - Groepstraining - Bijles Taal/Nederlands - Leren leren

Kinderen zijn enorm veerkrachtig. Ze vinden vaak zelf hun oplossingen voor dagelijkse problemen en durven om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Toch kunnen er momenten zijn dat ze niet goed in hun vel zitten en vergeten hoe sterk ze zijn.

Op een speelse en creatieve manier ga ik samen met je kind op zoek naar zijn of haar kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. We kijken wat er nodig is voor het vergroten van zelfvertrouwen en een positieve manier van denken.

Ieder kind is uniek en ieder begeleidingstraject is daarom anders. Samen kijken we naar wat je kind nodig heeft om zelf weer verder te kunnen. Dat kan individueel of in een groep, afhankelijk van de hulpvraag en uiteraard de wensen van jou en je kind.

Partners van Amerstreek Business Plaza

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL