Skip to main content

Wat geef jij deze Kerst cadeau aan je klanten?

Gepubliceerd op: dinsdag 14 december 2021 | 8:00

Het is weer de tijd van het jaar dat je na gaat denken over hoe je klanten, collega’s en medewerkers kan bedanken voor het afgelopen jaar. En wat voor een jaar was het! Lange tijd konden we niet naar onze internationale locaties om examens af te nemen. In Nederland werd een heel aantal examens uitgesteld, waardoor het onzeker was wanneer de examens werkelijk uitgevoerd konden worden. Toch, als je dan de decembermaand weer in gaat, lijkt er een soort serene rust te ontstaan.

Helaas geen kerst-personeelsfeest

Op kantoor heeft dat mede te maken met dat in de kerstvakantie er weinig VCA en SOG examens afgenomen worden, dus er letterlijk ruimte is om alle administratieve zaken en het jaararchief eens op te ruimen. De kerstboom hebben we van de week pontificaal in ons kantoor geplaatst, zodat we er extra van kunnen genieten. Het kerstfeest voor het personeel hebben we moeten aanpassen en de grote winter barbecue met partners is helaas geannuleerd.

Gelukkig compenseert het kerstcadeau het missende feestje. Het vaste team heeft afgelopen weekend een cadeaubon gehad van Woodpecker Watches  (www.woodpeckerwatches.com). Op maandag hebben we op onze Instagram ascendexamengroep een uitgebreid verslag gedaan van het uitdelen van de cadeaus. Bij ons op kantoor is alles voor de medewerkers geregeld, alleen is het nog onbekend wat gaan we doen met de kerstpakketten voor de klanten.

De keuze is gevallen op…

Om eerlijk te zijn, zijn we er nog niet helemaal aan uit. We hebben heel leuk contact met Vrolijkmakers, die toffe kerstpakketten voor elk budget samenstellen. Een heerlijk oud en vertrouwd beleefpakket doet het eigenlijk altijd goed. We kwamen bij Vrolijkmakers uit via de website van KerZZPakket tegen. Dit is een organisatie die een uitwisseling van kerstpakketten biedt voor ZZP-ers.

Meestal als ZZP-er geef je jezelf niet direct een kerstpakketcadeau, maar waarom eigenlijk niet? Want jij verdient toch ook een bedankje voor je eigen harde werken! Bij KerZZPakket geef je een budget op en een andere ZZP-er zoekt voor jou een kerstpakket uit, zodat je nog steeds niet weet wat je precies gaat krijgen. Je mag wel je voorkeur opgeven. Als je benieuwd bent hoe het precies werkt, dan kun je naar hun website gaan www.kerZZPakket.nl, daar vind je dus ook Vrolijkmakers.

Wij steunen het goede doel

Naast de kerstcadeaus steunen we ook elk jaar een goed doel. Dit jaar is dat Yayasan Harapan Baru in Lombok geworden. Ik heb daar zelf veel vrijwilligerswerk voor gedaan toen ik vier jaar in Indonesië woonde. Nog geen drie jaar geleden heb ik meegeholpen om daar na heftige aardbevingen de verwoeste dorpen weer op de bouwen. Helaas is van de week het eiland geteisterd door een heftige overstroming, waarbij er veel landschuivingen zijn geweest en dezelfde dorpen volledig zijn weggevaagd. www.harapan-baru.com/nld/  

Het was dus geen moeilijke keuze om deze organisatie een hart onder de riem te steken en wij hopen dat meerdere bedrijven door het lezen van ons nieuwsbericht een (kleine) donatie willen uitbrengen aan deze fantastische organisatie die geleid wordt door de Nederlandse Nick. Laten we de kerstsfeer tot ver buiten onze landgrenzen verspreiden.

Wij willen iedereen een hele fijne Kerst wensen en kijken uit naar een fantastisch 2022!

Team van Ascend examengroep B.V.