Heroriëntatie voor zelfstandige ondernemers

Gepubliceerd op: woensdag 04 augustus 2021 | 9:30

Bij de gemeente Geertruidenberg is er ook de mogelijkheid voor heroriëntatie voor de zelfstandig ondernemer. Met deze nieuwe mogelijkheid ondersteunen gemeenten zelfstandig ondernemers waar nodig om zich voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Als zelfstandig ondernemer of als (tijdelijk) werknemer in loondienst.

Alle zelfstandigen kunnen voor advies over mogelijkheden in de toekomst bij ons terecht. Wij inventariseren graag samen met u of en welke ondersteuning nodig is. Dit kan bijvoorbeeld gaan om coaching, bemiddeling richting werk, heroriëntatie op uw toekomst. U kunt uw mogelijkheden vrijblijvend verkennen.

  • Plan een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden te bespreken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(t.a.v tozo-herorientatie) of neem contact op met de klantmanager tozo-heroriëntatie via tel 140162.

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL