Introductie ESQ

Gepubliceerd op: donderdag 22 juli 2021 | 10:50

Het is nooit leuk om tegen een probleem aan te lopen waarbij je ondersteuning nodig hebt van een advocaat. Daarom willen we vanuit ESQ onze cliënten zo goed mogelijk begeleiden en stellen we onze cliënt centraal.

Een juridisch probleem kan ingewikkeld zijn en lang duren, dan is het wel zo prettig als je je thuis voelt bij je advocaat.

Conflicten nemen onnodig ruimte in, in je hoofd, in je hart, ja soms in je buik. Wij lossen ze op zodat jij verder kan. Daarom is ons motto: alle conflicten de wereld uit! Zo ontstaat er ruimte.

ESQ Advocaten is gevestigd in Geertruidenberg, een mooie centrale plek tussen Breda, Tilburg en Gorinchem. We hebben ons kantoor in een oud dienstgebouw uit 1951, wat hoort bij de Dongecentrale die inmiddels na 100 jaar een tweede leven heeft gekregen.

We nodigen je dan ook van harte uit in ons karakteristieke pand voor een goede kop koffie, om eens te praten over je juridische vraagstukken.

ESQ voor bedrijven
Bedrijfsmatig komt het helaas wel eens voor dat je gebruik moet maken van een advocaat. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij een ontslagprocedure of een conflict met een klant of leverancier. In dat geval wil je zeker weten wat de richtlijnen zijn vanuit de wetgeving.

ESQ helpt bedrijven ook met de leuke keerzijde zoals uitbreiding van je bedrijf. Door onze ervaring met het midden- en kleinbedrijf zijn we vaak méér dan advocaat. We denken mee over organisatorische zaken zoals bedrijfsvoering, strategie, maar ook randzaken die komen kijken bij de lancering van een nieuw product.

Op onze website www.esq-advocaten.nl/ondernemers/ lees je meer over de manieren waarop wij ondernemers kunnen ondersteunen en de abonnementen die we hiervoor aanbieden.

ESQ voor particulieren
Je kunt in je privéleven vervelende situatie mee maken waarbij het fijn is om juridische ondersteuning te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een dispuut met je werkgever. Of wanneer je met je partner besloten hebt om uit elkaar te gaan.

We snappen dat dit een grote impact kan hebben en daarom willen we graag de bijbehorende juridische last bij je weg halen. Je hebt immers wel andere belangrijke zaken aan je hoofd.

ESQ voor advocaten
In samenwerking met Promenant organiseert ESQ Advocaten regelmatig intervisies voor advocaten. We hebben een gastvrije vergaderruimte die zich uitstekend leent voor bijeenkomsten, presentaties, teamoverleg en kennissessies.

Als advocaat is het interessant om andere inzichten op te doen, en te leren van collega’s. Dat helpt je met het verbeteren van je eigen praktijk en skills.

ESQ verhuur
In ons mooie, karakteristieke pand beschikken we over een unieke, grote vergaderruimte. Deze verhuren we voor het organiseren van presentaties, kennis-sessies en teamoverleg. De ruimte beschikt over wifi/internet, een beamer en koffie/thee met lunch behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL