Uitnodiging ondernemerstafels Drimmelen 2021

Gepubliceerd op: woensdag 03 februari 2021 | 9:42

Beste ondernemer,

Wat heeft het MKB en hebben de ZZP’ers in de gemeente Drimmelen nodig om te floreren? Moeten ondernemers in onze gemeente in de toekomst aan een verplicht minimum aantal duurzaamheidseisen voldoen? En willen we bijvoorbeeld ruimte bieden voor grote internationale logistieke spelers?

Over al dit soort vraagstukken gaat de gemeente graag met u en andere ondernemers uit de gemeente in gesprek tijdens een interactieve, digitale ‘ondernemerstafel’. Wij organiseren in totaal 3 van deze online bijeenkomsten in het kader van de ontwikkeling van onze ‘Economische nota Drimmelen 2030’. Elke avond heeft een eigen thema, o.a. op basis van locatie:

Woensdag 17 februari  : van 19.30 - 21.30 met als thema ‘Buitengebied’
Donderdag 18 februari : van 19.30 - 21.30 met als thema ‘Bedrijventerreinen’
                                               (daaronder valt ook glastuinbouwgebied en havengebieden)
Maandag 22 februari    : van 19.30 – 21.30 met als thema ‘Centrumgebied en ZZP’ers’

Uitnodiging ondernemerstafel
We nodigen u hierbij van harte uit voor een van de ondernemerstafels. Kies voor de bijeenkomst die het beste bij u past. ZZP’ers raden we wel aan om zich in te schrijven voor de bijeenkomst op 22 februari (centrumgebied en ZZP’ers), omdat daar dan extra aandacht voor is. Maar tijdens alle bijeenkomsten is er volop aandacht voor de volle breedte van de deelnemers.

Wat houdt een ondernemerstafel in?
Tijdens de ‘ondernemerstafel’ kijken we graag vooruit en willen we samen met u nadenken over kansen en uitdagingen voor economische ontwikkelingen in onze gemeente. Zowel voor de korte als de lange termijn. Denk daarbij aan onderwerpen als: toekomstbestendigheid, duurzaamheid, werkgelegenheid, onderwijsvoorziening en het behouden van een goede balans binnen de gemeente op alle facetten. Hiervoor maken we graag gebruik van uw visie, ideeën en ervaringen. De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met adviesbureau Seinpost. Zij lichten het voortraject toe en gaan  samen met u (in deelsessies) interactief aan de slag om bouwstenen op te halen voor de economische nota van Drimmelen. Uw bijdrage vormt belangrijke input voor de nota en het uitvoeringsprogramma.

Aanmelden
U kunt u aanmelden voor een van de ondernemerstafels.

Bij de inschrijving vragen we u (naast uw naam en e-mailadres) alvast te reageren op een aantal stellingen. Die input wordt meegenomen in de voorbereiding van de bijeenkomst. Na uw aanmelding ontvangt u in de aanloop naar de bijeenkomst nog een aparte e-mail met daarin de link om deel te nemen.

Zien we u op 17, 18 of 22 februari? Graag tot dan!

P.S. Bent u verhinderd op de data van de digitale bijeenkomsten? Geef dat dan bij ons aan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw bedrijfsnaam en het verzoek om buiten de ondernemerstafels om een bijdrage te kunnen leveren aan de ‘Economische nota Drimmelen 2030’. Dan ontvangt u daarna een e-mail met informatie over de wijze waarop dit voor u mogelijk is.

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL