19 oktober opent coronatestlocatie in Raamsdonksveer

Gepubliceerd op: maandag 05 oktober 2020 | 10:03

Op maandag 19 oktober 2020 opent de GGD West-Brabant een coronateststraat in Raamsdonksveer. De teststraat aan de Steurweg 8 (locatie Louwman en Parqui BV) is 1 van de 4 teststraten in de regio West-Brabant. Voor deze locatie is gekozen vanwege de ligging vlakbij de A27 en A59 en vanwege de goede bereikbaarheid van de locatie. Er is voldoende ruimte voor goede aan- en uitrijroutes. In de teststraat kan iedereen met milde klachten worden getest op het coronavirus.

Locaties in West-Brabant
Actuele informatie over de overige testlocaties in West-Brabant vindt u op de website van de GGD. Met deze coronatestlocaties kan de GGD op vaste, overdekte en goed bereikbare plaatsen voldoende testen afnemen (tot 2.300 per dag). Bijna alle inwoners uit de regio van de GGD West-Brabant kunnen nu binnen ongeveer 20 tot 25 minuten bij een teststraat zijn.

Heeft u klachten die bij het coronavirus passen?
Wanneer u klachten heeft die passen bij het coronavirus kunt u zich laten testen. Klachten zijn bijvoorbeeld verkoudheid, een loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts. Of ineens slecht kunnen ruiken of proeven. U moet hiervoor wel eerst een afspraak maken.

Maak een afspraak
U kunt op 2 manieren een afspraak maken voor een coronatest:

  • Bel naar 0800-1202. Dit nummer is elke dag bereikbaar tussen 8-20 uur. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand.
  • Online via Rijksoverheid.nl/coronatest. U logt voor het online maken van een afspraak in met uw DigiD.  

Meer informatie
Voor de meeste vragen kunt u terecht op de website van GGD West-Brabant en op de website van Rijksoverheid. Heeft u andere vragen over het coronavirus? Bel dan naar 0800-1351.

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL