Uitnodiging sluitstuk Toekomstvisie gemeente Drimmelen

Gepubliceerd op: donderdag 31 oktober 2019 | 9:00

De gemeente vernieuwt momenteel haar Toekomstvisie. Wat voor een gemeente wil Drimmelen zijn rond het jaar 2040? Dit gaan we vastleggen in de Toekomstvisie 2040.

Wensen
Om tot deze visie te komen zijn verschillende stappen doorlopen. Het eerste onderdeel was de Swipocratie, een beeldende enquête waar u kon swipen naar uw voorkeuren en wensen. Deze uitslagen hebben we gebruikt als input voor de discussietafels tijdens de Denktank 2040. Op deze avond gingen we de diepte in op belangrijke thema’s. Ook hebben we verschillende doelgroepen benaderd. Zo hebben we kinderen gevraagd hun Drimmeldroom te tekenen en zijn we in gesprek gegaan met ouderen in onze gemeente.

We hebben zoveel mogelijk verschillende wensen opgehaald.

D-600
Als laatste bijeenkomst organiseren we de D-600, het sluitstuk van de toekomstvisie. Op deze interactieve avond maken we keuzes tussen verschillende plannen en initiatieven. Als u op de stoel van de gemeente zit en budget mag verdelen, op welke thema’s investeert u om bepaalde plannen te realiseren? Op de D-600 draait alles om ‘beleving’ zodat de thema’s tot leven komen. Uw mening is erg belangrijk, twijfel niet langer en meld uzelf aan.

Dinsdag 5 november
Van 19.30 tot 21.30 (inloop vanaf 19.00 uur)
Gemeentehuis, Park 1 Made

Aanmelden
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kijk voor meer informatie op www.drimmelen.nl/toekomstvisie

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL