Open Coffee XL; samen sterk

Gepubliceerd op: woensdag 09 oktober 2019 | 10:00

Afgelopen vrijdag 4 oktober werd de tweede Open Coffee XL gehouden en weer was het een groot succes. De zes Open Coffee teams uit de regio organiseerden samen deze ontmoeting. Meer bezoekers dan dat er waren aangemeld stapten op 4 oktober binnen bij de Rabobank aan de Distributieweg te Oosterhout. De heren van Fortune Coffee stonden bij de ingang van het pand om iedere bezoeker van gratis koffie te voorzien!

Radha Mohabir van Fit20 en één van de krachten achter de Open Coffee Oosterhout verzorgde deze keer de opening. Fotograaf Henri Boer maakte de foto's. Deze zijn te bewonderen op www.open-coffee-xl.nl en geven een goede impressie van de ochtend, waar hard en goed genetwerkt werd. Tijdens de ochtend werd een loterij gehouden waarbij vijf ondernemers een mooie prijs van hun diensten weggaven.

De organisatie gaat deze bijeenkomst nog evalueren maar verwacht nu al dat er goede redenen zijn om dit evenement structureel twee maal per jaar te organiseren.

Namens Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg

Edith van Leeuwen

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL