Aankondiging informatieavond Oude Haven Raamsdonksveer

Gepubliceerd op: dinsdag 17 september 2019 | 10:40

Op maandag 30 september is er een informatieavond over de stand van zaken rondom De Oude Haven. We zullen op deze avond iets vertellen over wat er met de eerdere plannen is gebeurd en de huidige stand van zaken. 
We proberen eventuele knelpunten in beeld te krijgen van met name de openbare ruimte binnen het plangebied. Tijdens deze informatieavond tonen we alleen een schetsontwerp. We presenteren de eerder vastgestelde aandachtspunten/knelpunten, de mogelijke nieuwe straatprofielen en de uitkomst van een recent uitgevoerd parkeeronderzoek en overige onderzoeken binnen het plangebied. Na de presentatie is er ruimte voor aanvullingen en opmerkingen.

Locatie en tijdstip
De informatieavond vindt plaats op maandag 30 september van 19.30 tot 21.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis (Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer).
We starten om 19.30 uur met een welkomstwoord door wethouder Kevin van Oort.

U kunt zich voor deze avond tot 26 september a.s. opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL