Denk mee over de toekomst van Drimmelen

Gepubliceerd op: maandag 26 augustus 2019 | 10:38

Hoe ziet de gemeente Drimmelen er in 2040 uit? Dit jaar gaat de gemeente haar Toekomstvisie opnieuw bekijken. Wat vinden inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties belangrijk als het gaat om werken, wonen en leven in de gemeente Drimmelen met het vizier op 2040?

Uw mening telt!
Daarom gaan we vanaf nu uw mening op verschillende manieren ophalen. Eén van deze manieren is met een Swipocratie. Hiermee kunt u snel en makkelijk uw mening geven door bij bepaalde stellingen of afbeeldingen naar rechts of links te ‘swipen’. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen meedoen gaan we ook met tablets de dorpen in. Naast de Swipocratie gaan we bij basisscholen langs om kinderen te vragen een tekening te maken van hun ‘Drimmeldroom’. Ook gaan we langs op weekmarkten, bij ondernemers, verenigingen en ouderen zodat we gericht per onderwerp ideeën kunnen verzamelen.

Toekomstdenker
Wilt u nog actiever meedenken over de toekomst van Drimmelen en aanwezig zijn bij informatiebijeenkomsten waar we dieper ingaan op bepaalde onderwerpen? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en word ook toekomstdenker.

Swipe jij mee?
De Swipocratie is vanaf nu online op drimmelen.swipocratie.nl. Open de pagina via uw smartphone of via de browser Google Chrome of Edge.

Ga naar de website en laat uw mening horen. Het kost u slechts een paar minuten en u maakt kans op één van de vijf cadeaubonnen t.w.v. € 25,- van Bruisend Made. Voor meer informatie kijk op onze website: drimmelen.nl/toekomstvisie.

Amerstreek Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Amerstreek Business Plaza is om ondernemers uit de regio Amerstreek een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL