Amerstreek Business Plaza
sliderfoto

Blog

De laatste Blog van Amerstreek Business Plaza.


Nicole heeft een missie!

Wij waren verrast toen we Nicole Wanningen aantroffen bij de Open Coffee XL op 4 oktober. Zij had laatst laten weten dat ze helemaal niet van netwerken hield. Maar dat is voorbij! Nicole heeft nu een spetterend verhaal dat ze wel van de daken zou willen schreeuwen. En dat mocht ze. In deze nieuwsbrief.

Hoe interessant is een B.V. straks ?

Walfred Mulders, belastingadviseur bij Vermetten & De Wolf accountants en adviseurs, legt in deze column uit waarom het overstappen naar een BV voordelig wordt. Ook interessant voor ondernemer met een eenmanszaak.

"Verbinden is wat ik doe", Anasha van Tooren

Op 14 mei organiseren Sylvia Bodbijl, Anasha van Tooren en Marcel Bos een bijeenkomst bij Foodtruck restaurant Boeien in Drimmelen. Het onderwerp: "de geheimen van het brein ontrafeld" Tijdens dit event geeft Marcel een interactieve presentatie over het brein in relatie tot ondernemerschap. Onderwerpen als Sales, Leiderschap & Verandermanagement komen aan bod. Het wordt een evenement waar je gegarandeerd wijzer weggaat dan dat je binnen bent gekomen. Daarnaast is het een mooie kans om de netwerken van Business Plaza Amerstreek en All-Connected te verbinden en nieuwe mensen te ontmoeten in een heel leuke omgeving.

Dromen komen uit

Stel je voor dat al je wensen en verlangens uitkomen…. 
Dat je geluk, liefde en vertrouwen voelt. 
Stel je voor dat je moeiteloos geld verdient met je talent, passies en je business.

Debby Vink bij de film

Ons member Debby Vink van Kinderpraktijk De Bij stapte uit haar comfortzone en maakte een bedrijfsvideo. En werd ook nog door de ORTS geïnterviewd. Ze deelt met ons hoe dat in zijn werk ging.